Nytår

Nytår

på Hotel Ringkøbing

Nytårsophold 2017/18

...med levende musik og overnatning

Hold din nytårsaften på Hotel Ringkøbing. 

Pris pr. person kr. 2.018,- i delt dobbeltværelse (i alt for 2 personer kr. 4.036,-)

Søndag d. 31. december 2017

  • 14.00: Ankomst
  • 15.00-16.00: Kaffe og hjemmebagt kage
  • 18.00: Velkomst med nytårstale
  • 18.30: 5 retters luksusmenu med tilhørende vine
    Kaffe og sødt
  • Levende musik og dans (18.30-01.00)
  • 24.00 Champagne og fyrværkeri
  • 01.00 Natmad med øl og vand

Mandag d. 1. januar 2018

  • 09.00-11.00 Lækker brunch

Ankom dagen før og overnat til kun kr. 499,- pr. person inkl. 2 retters menu og morgenbuffet

Vores nytårsmenu:

Forret:

  • Pighvar Bisque med hjemmelavet brød

Tapastallerken:

  • Røget rensdyrkølle med multebær skum
  • Urtegravet smørfisk med marineret asparges i citron vinaigrette
  • Sprængt skovdue med glaseret kastanje, svampepostej og ristet peberrod

Hovedret:

  • Kalvemørbrad i net med kartoffel-lasagne, 
    hertil rustik saute af vintergrønt, gulerødder vendt i kødglace samt sauce Espagnole

Oste:

  • 3 slags skandinaviske oste med oliven, syltet hyben, stikkelsbær og sprødt

Dessert:

  • Chokoladetrekant med 3 slags mousse, sprød nøddekage, smørglasur, brændte figner samt råsyltet bær

Bestil opholdet via tlf. 97 32 00 11 eller pr. mail til info@hotelringkobing.dk

Nytårsmenu - ud af huset

Pris pr. kuvert for 3 retter kr. 299,-
(min. 2 kuverter)

Tapastallerken:

  • Røget rensdyrkølle med multebær skum
  • Urtegravet smørfisk med marineret asparges i citron vinaigrette
  • Sprængt skovdue med glaseret kastanje, svampepostej og ristet peberrod

Hovedret:

  • Kalvemørbrad i net med kartoffel-lasagne,
    hertil rustik saute af vintergrønt, gulerødder vendt i kødglace samt sauce Espagnole

Dessert:

  • Chokoladetrekant med 3 slags mousse, sprød nøddekage, smørglasur, brændte figner samt råsyltet bær

Menuen kan også udvides til en 5-retters menu med:

  • Pighvar Bisque med hjemmelavet brød
  • 3 slags skandinaviske oste med oliven, syltet hyben, stikkelsbær og sprødt

Pris pr. kuvert for 5 retter kr. 369,- 

Bemærk: Bestilles senest 29. december. Afhentes inden kl. 16.00 d. 31. december.

Booking