Nygaards Afrika Luksushytter

Afstand: 32.40 Km

 | +45 9737 1311 |  +45 4019 1311 |  niels@nygaardsafrika.dk |  http://www.nygaardsafrika.dk | 
Hos Nygaards Afrika finder du flotte og nye luksushytter med plads til 6 personer. Til hytterne tilhører gode faciliteter såsom tekøkken, og eget badeværelse. Luksushytterne er placeret ved Nygaards Afrika hvor du også finder Nygaards jagtmuseum, hvor du kan opleve Nordeuropas eneste ”The big five”. Derudover har Nygaards Afrika også en dyrepark på 20 hektar med flotte New Zealandske krondyr og vildsvin.

Hos Nygaards Afrika har du mulighed for at leje flotte, nye og lyse luksushytter.

I hytterne er der plads til 6 personer, og du finder eget bad, toilet samt et tekøkken med ovn, køle/fryseskab, elkedel og service. I hytterne er der også gratis Wi-Fi, så du altid kan være online. 

Derudover er der i alle hytterne installeret tv, minibar, gulvvarme og en lille hyggelig terrasse hvor du har mulighed for afslapning. Hos Nygaards Afrika er der også mulighed for at tilkøbe morgenmad og sengelinned.

Selve hytterne er kun 3 kilometer beliggende fra handelsbyen Nørre Nebel, og er omgivet af smuk natur.

Derudover har du på stedet også mulighed for at opleve Nygaards Jagtmuseum, som er det eneste sted i Nordeuropa hvor du kan se ”The big five” i fuld størrelse. Derudover er der også sjældne dyrearter som antiloper, mosse, elk, giraf, ibex og mange flere. Alle trofæer kan opleves i det 400 m2 store jagtmuseum.

Udover jagtmuseet har du også mulighed for en guidede tur i Nygaards Afrikas dyrepark. Her kan du komme helt tæt på dyrene, og den dejlige natur hvor du kan nyde stilheden omkring de flotte New Zealandske krondyr og vildsvin i den 20 hektar store dyrepark.

 

Få mere information om luksushytterne samt meget mere på Nygaards Afrikas hjemmeside.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Nygaards Afrika
Fotograf: Nygaards Afrika
Fotograf: Nygaards Afrika
Fotograf: Nygaards Afrika