Ringkjøbing Handelsforening

Afstand: 0.17 Km

 | +45 2242 3099 |  info@ringkoebing.dk |  http://www.visitringkoebing.dk | 
Hvis du ønsker at krydre din ferie med nogle unikke oplevelser, er Ringkøbing et besøg værd. Ringkjøbing Handelsforening og byens butikker laver året igennem mange forskellige events på Torvet og Rundt i gaderne. 

Ringkjøbing Handelsforening blev stiftet i 1874, og har i dag mere end 135 medlemmer. Dette er en blanding af butikker, liberale erhverv, spisesteder og andre virksomheder. Fælles for disse virksomheder er, at de helt eller delvist lever af handel og turisme i Ringkøbing.

Som medlem af Ringkjøbing Handelsforening støtter virksomhederne den lokale handelsudvikling, og sikre et levende byliv. Hvilket både er til gavn for byens lokale samt de mange gæster.

Formålet for Ringkjøbing Handelsforening er at fremme handel, turisme og industri. Dette gøres blandt andet ved at markedsføre Ringkøbing som handelsby, og afvikle forskellige event samt aktiviteter i byen.

I Ringkøbing finder du mere end 70 specialbutikker, 18 spisesteder og 8 dagligvarebutikker. Dermed vil du altid finde et varierende og spændende udvalg i Ringkøbings hyggelige gader.

Sommeren igennem er der børneaktiviteter på Torvet, så forældrene får tid til at nyde en forfriskning medens børnene bliver underholdt.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Kig fra en båd, ind på havne kajen i Ringkøbing Fotograf: VisitVesterhavet