Surffarm

Afstand: 2.34 Km

+45 27811700  |  info@surffarm.dk | 
Oplev et helt unik surfspot mellem Søndervig og Ringkøbing, hvor ro og fred er et af kendetegnene. Hos Surffarm er der ro til at du kan lære, og komme til at elske enten kitesurf, Sup og surfing uanset niveau.

Gode surfsteder er populære og ofte tætpakkede. Det kan gøre begyndere usikre og stresset.

Hos Surffarm mellem Ringkøbing og Søndervig går vandet til knæene, og du kan få ro samt fred i velkendte omgivelser, hvor du kan lære og komme til at elske kitesurfing.

På suffarm havde kyllinger engang lov til at leve et friluftsliv, i dag kan vandrotter slippe af med damp. Man vil gå fra gården til vandet, hvor der vil være talje højt vand med sidevind foran dig. Dette er helt ideelt til at komme ind og blive bedre.

Teamet på Surffarm består af mange forskellige personligheder (alle licenseret af VDS/VDWS), der tilpasser sig individuelt til de studerende. Derfor vil du finde et personligt og professionelt miljø, hvor dine ønsker og ideer svares på individuelt.

Surffarm tilbyder kite, SUP og Surf til din familie og alle andre interesserede. Derudover har du også mulighed for at leje en af gårdens BIC Sups, kitesurf kanoer og udstyr.

Surffarm glæder sig til at se dig/jer.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Surffarm
Fotograf: Surffarm
Fotograf: Surffarm
Fotograf: Surffarm
Fotograf: Surffarm