Kop & Kande Ringkøbing

Afstand: 0.20 Km

Din lokale isenkrambutik i Ringkøbing med faguddannet personale. Seriøsitet og troværdighed er i højsædet hos Kop & Kande. I butikken finder du gaver, porcelæn, køkkenudstyr og el-produkter fra lækre og velkendte brands. Det er her du kan finde inspiration til at gøre dit hus til dit hjem, og gøre din hverdag lettere.

Hos Kop og Kande i Ringkøbing finder du et stort udvalg af isenkram, støvsugere, køkkenmaskiner og meget mere.

Butikken har et stort udvalg af lækre og velkendte mærker, såsom Arne Jacobsen, Bitz, Georg Jensen, Holmegaard samt mange flere. Det betyder derfor du altid vil finde det du lige står og mangler.

I Kop og Kande finder du altid flinke medarbejdere, som med den rette kompetence indenfor isenkram står klar til at hjælpe og vejlede dig. Derudover vil du også altid møde seriøsitet, troværdighed og faglighed i butikken.

Butikken er ejet af Flemming Merrild, og åbnede dørene for butikken i 1992. Flemming Merrild brænder for kvalitet, og nægter at sælge noget han ikke kan stå inde for. Dernæst fokuserer han på pris, og synes selv det lykkes meget godt.

Kop og Kande i Ringkøbing er en del af mere end 100 butikker over hele Danmark samt i Grønland, på Island og Færøerne. Kæden har mere end 550 veluddannet medarbejdere.

 

Shop online eller få mere information på Kop og Kande Ringkøbings hjemmeside.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Kop & Kande Ringkøbing
Fotograf: Kop & Kande Ringkøbing
Fotograf: Kop & Kande Ringkøbing
Fotograf: Kop & Kande Ringkøbing
Fotograf: Kop & Kande Ringkøbing
Fotograf: Kop & Kande Ringkøbing