Tarm Idrætscenter - Svømmehallen

Afstand: 27.46 Km

 | +45 9737 1501 |  it@icit.dk |  http://www.icit.dk | 
Tarm Idrætscenter tilbyder alt til den aktive familie, og svømmehallen er én stor legeplads for alle vandhunde. I Tarm Svømmehal finder du et stort udvalg af vandaktiviteter for hele familien, og I er derfor garneret en sjov dag i skønne omgivelser. Tarm Idrætscenter tilbyder alt den aktive familie.

I Svømmehallen kan du tage hele familien med. Her finder du morgensvømning for de friske, og stillesvømning som er mere afslappet med stearinlys til de rolige aftner.

I Tarm svømmehal finder du også et stort udvalg af holdaktiviteter på og i vandet. Svømmehallen har nemlig et godt samarbejde med mange foreninger der tilbydes forskellige træningshold.

Derudover er der også jævnligt arrangementer i svømmehallen. Det er blandt andet wellnessaftner, børnedisco, Sjov lørdag, filmaftner eller svømmeskoler og træningslejre. Du kan også holde børnefødselsdag i svømmehallen eller leje den til dit næste arrangement.  

Der er også mulighed for at få individuel træning i svømmehallen. I svømmehallen kan du også deltage på forskellige hold – bl.a. aquajogging, vandgymnastik og babysvømning.

Tarm Svømmehal byder på mange muligheder. Du finder blandt andet en 60 meter lang black hole vandrutsjebane, boblebænk, svømmetræner, konkurrencebassin, øvelsesbassin, babybassin, 2 vipper og en sauna i begge omklædningsrum.  

I Idrætscenterets café er det muligt at købe mad, slik og drikkevarer og der er gratis WiFi.

 

Få mere information på Tarm Idrætscenters hjemmeside.

Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Destination Vesterhavet, Hvide Sande
Fotograf: Destination Vesterhavet, Hvide Sande