CrossFit Lageret Ringkøbing

Afstand: 1.99 Km

Søger du sved på panden imens du er på ferie, eller er du generelt på udkig efter en ny sportsgren, som tilgodeser funktionel træning og fitness? Så er CrossFit noget for dig.

Hvem er vi? 
Hos CrossFit Lageret i Ringkøbing byder vi dig velkommen i en splinterny ”box” - som man kalder et CrossFit træningscenter - opført i 2022. Her kan du træne på forskellige hold, 6 ud af 7 dage om ugen og har mulighed for selvtræning 24 timer i døgnet, hele ugen – og alle niveauer kan være med! CrossFit Lageret har kyndige trænere på alle hold, som står klar til at vejlede din træning og forklare hvad ord som AMRAP og EMOM betyder. Der er også et veludstyret styrketræningsområde til selvtræning, hvis du er mere til vægtløftning, styrkeløft eller bodybuilding. Der er mulighed for at købe faste medlemskaber, hvis du vil træne fast i en periode eller permanent. Er du på ferie eller i området i en kortere periode er det også muligt at købe en enkelt træning (drop-in).

CrossFit er en verdensomspændende sport, som kombinerer styrkeløft, cardio og gymnastik i forskellige variationer af cirkeltræning også kaldet en WOD (Workout of The Day). Alle niveauer, aldre, køn og kropsbygninger kan træne med på holdene, som tilgodeser skalering af alle øvelser hvis nødvendigt. CrossFit Lageret Ringkøbing garanterer godt humør, kompetente trænere og gratis highfives.

Book din træning i dag og find mere information på vores hjemmeside. 



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Logo for CrossFit Lageret Fotograf: CrossFit Lageret
Fotograf: CrossFit Lageret