Butik Kræs

Afstand: 0.32 Km

 | +45 9732 0456 |  bestil@cafekraes.dk |  http://www.cafekraes.dk | 
Ved byens flotteste udsigt over Ringkøbing Fjord finder du butik Kræs, som er en hyggelig butik med et stort udvalg af Vin & Kræs. I Butik Kræs kan du gå på opdagelse i butikkens vine, kaffer og specialiteter.

Butik Kræs er en forretning med alverdens lækre specialiteter ved havnen i Ringkøbing. 

Vin & Kræs har byens førende udvalg i vin, kaffe og te, hjemmelavet chokolade, ost, delikatesser og meget mere.

I Butikken finder du en dejlig stemning, hvor der altid dufter skønt af kaffe, the, chokolade og andre lækre specialiteter.

Delikatesserne i butikken sætter prikken over i’et i din madlavning, og kræser om den sidste detalje.

Butikken har et stort udvalg af oste, som rammer enhver smag. Her kan du selv sammensætte din egen ostemenu eller lade butikken tage sig af det hele. Det giver dig rig mulighed for at kræse om dine gæster.

Derudover har butikken også vine i særklasse, og personalet hjælper gerne dig med at finde den helt rigtige. Udover vine har Butik Kræs også et stort udvalg af spændende spiritus såsom whisky, gin og rom. Hvis du mangler alkoholfrie varianter, finder du også det i Butik Kræs.

De berømte flødeboller fra Frellsen er en del af Butik Kræs Chokoladeudvalg. Her finder du også andet godt, og Butik Kræs har også et stort udvalg af andre søde sager – og de salte snacks, hvis du er mere til det.

Butik Kræs er helt klart et besøg værd!

Få mere information på Butik Kræs hjemmeside.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Butik Kræs
Fotograf: Butik Kræs
Fotograf: Butik Kræs
Fotograf: Butik Kræs
Fotograf: Butik Kræs