Sportigan Ringkøbing

Afstand: 0.10 Km

 | +45 9732 2066 |  ringkobing@sportigan.dk | 
I den hyggelige Vestjyske købsstad Ringkøbing, finder du sportsbutikken Sportigan. I Sportigan finder du både sportstøj og sportsudstyr til mange forskellige sportsgrene. Hos Sportigan finder du alt indenfor sport, dette er både sko, tøj samt elektronisk udstyr, hvor butikkens medarbejdere altid står klar til at vejlede dig.

Hos Sportigan i Ringkøbing finder du et stort udvalg af sportstøj og sportsudstyr. I butikken vil du altid møde medarbejdere, som står klar til at give dig råd og vejning, så det at dyrke sport bliver sjovt, inspirerende og motiverende.

Butikken er en del af en kæde med 82 sportsforretninger fordelt over hele landet, og har et stort udvalg af spændende brands.

Sportigan i Ringkøbing er en lokal butik, og siden 1989 har Sportigan stået i lokalsportens tjeneste. Sportigan brænder nemlig for al den sport der bliver dyrket i klubberne, foreningerne og virksomhederne. De brænder for fællesskaber, og den gode energi, der skabes mellem mennesker. 

Derudover brænder Sportigan for en personlig service, rådgivning og et bredt udvalg af sportstøj, sportsudtryk og gaveartikler til en god pris.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Sportigan Ringkøbing
Fotograf: Sportigan Ringkøbing
Fotograf: Sportigan Ringkøbing
Fotograf: Sportigan Ringkøbing
Fotograf: Sportigan Ringkøbing