De 9 Muser

Afstand: 0.22 Km

 | +45 9733 0301 |  butik@de9muser.dk |  www.de9muser.dk | 
De 9 Muser byder dig hjerteligt velkommen på havnen i Ringkøbing. I over 10 år, har butikkens ønske været at skabe begejstring, og glæde for deres kunder med et unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk.

De 9 Muser sælger kunst, hovedsageligt fra dygtige kunstnere i Danmark og Europa, som ikke ses så mange andre steder. De 9 Muser elsker at overraske, og der kommer hele tiden nye spændende varer i butikken. Varerne i butikken skal helst have en historie, et lille anderledes twist, og meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhent bare geniale.

Butikken fører også de kendte mærker indenfor brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Butikken har et af vestkystens største udvalg af Rudi og Harald tasker i italiensk skind, og super flotte smykker fra Rabinovich og Dansk Smykkekunst.

Hos De 9 Muser kan du også købe en helt speciel Magda Madsen kaffe, og mange andre lækkerier til selvforkælelse eller til en gavekurv.

Med en skøn udsigt ud over Ringkøbing Fjord og en beliggenhed på havnen i Ringkøbing, er rammerne sat til en dejlig oplevelse.

Opdateret af: Destination Ringkøbing Fjord  | holger@hvidesande.dk
Fotograf: Destination Ringkøbing Fjord