Hinges Hus

Afstand: 0.07 Km

 | +45 9732 1515 |  admin@hingeshus.dk | 
Hinges Hus i Ringkøbing er en hyggelig butik som byder på masser af modetøj i kvalitetsmærkevarer. Butikkens venlige personale hjælper gerne med at finde nyt tøj til både ham og hende.

Hinges Hus er en dynamisk og stemningsfuld butik, som er indrettet i en tidligere konsulbolig i Ringkøbing og disse lokaler huser alt for og til den enkelte. På 1.sal forkæles manden, mens damerne kræses for på stueplan. Kunderne nyder godt af den personlige og muntre service, som oftest med masser af snak samt den bedste espresso.

Butikken er kendt for at have internationale samt danske kvalitetsmærker til ham og hende. Hos Hinges Hus finder I begge et stort og håndplukket udvalg fra de bedste designere som Armani, Tommy Hilfiger, Malene Birger, Odd Molly, Hilfiger Denim, Tiger of Sweden, Napapijri, Boss Orange, Diesel, IKKS, Paul Smith, Custo Barcelona, Robins Jeans og Hunkydory.

Butikken har fokus på en uhøjtidelig stil med både klassiske elementer og "kant" som kan kombineres på kryds og tværs, samt et stort udvalg af fodtøj og accessoires.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Hinges Hus