Ferie Vestjylland - Hold Deres miniferie på Hotel Ringkøbing

Miniferie

i charmerende Ringkøbing

Miniferie i Ringkøbing  - en fantastisk oplevelse for dig og din familie

En miniferie på Hotel Ringkøbing er mere end en miniferie. En miniferie på Hotel Ringkøbing kombinerer et af Danmarks mest romantiske og charmerende hoteller med fine madoplevelser, en gennemført og hyggelig engelsk bar til hyggelige aftener med andre hotelgæster og lokale vestjyder, tillige med et stort antal varierede oplevelser ved og omkring Vesterhavet.

Vesterhavet 365 dage om året
Vesterhavet er alt fra efterårets muligheder for at søge efter rav på stranden, over frådende vinterstorme, til bagende sommerdage i klitterne for hele familien. Uanset hvornår man besøger Vesterhavet, får man en naturoplevelse for livet og en indre ro i sjælen.

Eller måske er du interesseret i golf? Der er mulighed for tilkøb af greenfee for kr. 250,-. Spil eksempelvis på Dejbjerg Golf Klub, Trehøje Golfklub eller Holmsland Klit Golf. 

Miniferie for 2 personer (min. 2 overnatninger):

  • Inkl. 2 retters aftenmenu eller buffet
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Vores morgenbuffet

Pris fra kun kr. 545,00 pr. person pr. dag
Børn under 12 år halv pris og børn under 4 år i forældrenes seng er gratis
Enkeltværelsestillæg kr. 300,00 pr. dag
Tillæg ved ophold fredag og lørdag kr. 150,00 pr. person pr. dag

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Booking