Weekendophold i Vestjylland på romantiske Hotel Ringkøbing

Weekendophold

på Hotel Ringkøbing

Alle kan have brug for et weekendophold med romantik for to, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Et weekendophold på Hotel Ringkøbing kombinerer et af Danmarks mest romantiske og charmerende hoteller med fine madoplevelser, en gennemført og hyggelig engelsk bar til hyggelige aftener med andre hotelgæster og lokale vestjyder, tillige med et stort antal varierede oplevelser ved og omkring Vesterhavet.

Med priser fra kr. 795,00 pr. person pr. dag kan alle være med.

Vi tilbyder også tillægsovernatninger i forbindelse med forlængede weekendophold til meget attraktive priser, hvor du kan ankomme tidligere eller afrejse senere.

Eller måske er du interesseret i golf? Der er mulighed for tilkøb af greenfee for kr. 250,-. Spil eksempelvis på Dejbjerg Golf Klub, Trehøje Golfklub eller Holmsland Klit Golf. 

Kontakt Hotel Ringkøbing, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, høre om aktuelle tilbud og reservere dit næste weekendophold.

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Booking