Buffet

Buffet

Prøv vores spændende buffet

Sammensæt selv 8 retter for kun kr. 238,00

Den kolde

2 slags sild med løgringe og karrysalat
Æg fyldt med kaviar
Rejer med mayonnaise og citron
Pastasalat med rejer og dressing
Sauterede kæmpe rejer i hvidløg og persille
Indbagte rejer med rissalat og karrydressing
Lakseroulade i savoykål med urtedressing
Fersk røget laks med asparges
Graved laks med sennepsdressing
Røget hellefisk med sennepsdressing
Røget hellefisk med frisk asparges
Hvidvinsdampet rødspættefilet
Fisketerrine (lavet af årstidens fisk) med urtedressing
Tærte med fisk og skaldyr i mild karrycreme
Røget spegeskinke med asparges
Oksebryst med æble/peberrodssalat
Hønsesalat "Bombay" med bacon
Tyndskåret kyllingebryst på salatbund og ananas med karrycreme
Indbagt hønsepostej med dijon dressing
Røget filet med melon
Tyndsteg med marinerede bønner
Kold roastbeef med remouladepickles
Grøntsagstærte
Tomatsalat
Artiskoksalat
Mixed grøn salat med dressing

Den lune

Fisk:
Lun fiskefilet med citron og remoulade
Indbagt laksefilet med limecreme
Røget laks med lun spinatcreme

Kødretter:
Mørbradbøf med champignon a la crème
Tartelet med høns i asparges
Tyndstegsfilet med bagt kartoffel
Små lune hakkede tournedos med champignon og rødløg
Krydderskinke med kold kartoffelsalat
Glaseret herregårdsskinke med flødekartofler
Små svinekoteletter i paprikasauce
Baconstegt kalkunbrystroulade med flødekartofler
Lune frikadeller med rødkål
Lun leverpostej med bacon og champignon
Flæskesteg med rødkål
Gratinerede pandekager med krydret oksekød og grøntsager i juilenne
Helstegt oksefilet

Suppe

Karrysuppe med ris og hønsekød
Aspargessuppe
Fransk løgsuppe med ostebrød

Dessert

Hasselnøddekage med hindbærsauce
Frugttærte med honningcreme
Frugttærte med kransekagekant, fyldt med creme og frisk frugt
Frisk frugtsalat med vanillecreme og nødder
2 slags ost med druer og frugt
Nougatroulade med hindbærsauce
Fromage (citron, appelsin, rom) med frugtsauce
Minichokoladeskål med cognac rørt marcipan

Minimum 20 couverter
Brød og smør er inkl.
Pr. ekstra ret kr. 30,00
Tillæg pr. couvert under 20 personer kr. 30,00

Selskabsmenu

Find yderligere inspiration i vores selskabsbrochure

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)