Carverybord

Carvery

Smag vores lækre carveryborde

Bord 1

Forret

  • Terrine af 2 slags fisk anrettet på plukket salat og urtedressing, hertil hjemmebagt brød
  • Spegeskinke med melon

Carverybord

  • Helstegt oksefilet med urterasp
  • Baconstegt kalkunbryst
  • Krydderskinke

Tilbehør

  • Rodfrugtsauté sellerisouffle
  • Pastasalat med marinerede urter
  • Smørristede kartofler
  • Flødegratinerede kartofler
  • Rødvinssauce
  • Tomat/basilikumsauce

Dessert

  • Brieost med druer
  • Nøddekage med hindbærpuré
  • Fragilité med nougat og frisk frugt

Pris pr. couvert kr. 355,00

Bord 2

Forret

  • Fiskesalat med salat, rejer og asparges. eller italienske pølser med oliven, artiskok og feta

Carverybord

  • Helstegt dansk lammekølle
  • Helstegt svinefilet, marineret med rosmarin, hvidløg og timian
  • Rosastegt kalvefilet

Tilbehør

  • Årstidens salat, blandet og vendt i olivenolie
  • Små nye kartofler, sauteret og vendt i krydderurter
  • Halve kartofler, gratineret med ost
  • Lune løgtærter
  • Rodfrugtsauté
  • Spinatcreme
  • Rødvinssauce med balsamico
  • Hjemmebagt brød og smør

Dessert

  • 3 slags specialoste med frisk frugt og friskbagt brød
  • 2 slags frugttærte med honningcreme

Pris pr. couvert kr. 395,00

Selskabsmenu

Find yderligere inspiration i vores selskabsbrochure

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)