Middelalderbuffet

Middelalder

Prøv vores middelalderbuffet

Vælg: 3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter

Pris pr. person kun kr. 249,00

Forretter

  • Slæbesild - syltet sild på øllebrød, pyntet med flødepeberrod
  • Røget helt - frisk røget fjord helt, serveret med æg royal og finthakkede løg
  • Bygsuppe - klassisk landsuppe, med byggryn, brændenælder og friske urter
  • Dampede blåmuslinger - friske blåmuslinger dampet i dansk cider, på bund af efterårets urter

Hovedretter

  • Ølben - kalveben braiseret i mørkt øl, anrettet på brunede løg og kartofler
  • Høns i salvie - plukket hønsekød vendt i legeret salviecreme, anrettet med friske asparges og halve æg
  • Oksesteg - grydestegt tykkam. Serveret i stegeskyen med stegte skovsvampe og kartoffeltærte
  • Langtidsstegt lammebov - lammebov tilberedt med rosmarin, citron, hvidløg og tomat. Hertil bagte rodfrugter
  • Grillet svineskank - svineskank marineret i rødvin og kanel. Serveret med mosede kartofler og sauce af marinaden

Desserter

  • Gammeldags æblekage - æblekompot lagt i lag med smørristet rasp og flødeskum
  • Mandeltærte - mørdejstærte med mandelfyld, pyntet med syltede stikkelsbær
  • Mælkecreme - sød tykmælkscreme serveret med råmarinerede skovbær
  • Klosteroste - 2 slags danske klosteroste med solbærkompot og løgmarmelade

Tilbehør

Rugbrød lavet på surdej, hjemmebagt oldtidsbrød, frisk kærnet smør tilsat sydesalt, Rugkiks, syltede rødbeder, krydderfedt.

Selskabsmenu

Find yderligere inspiration i vores selskabsbrochure

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)