Værelser

Værelser

Se værelsestyper her

Enkeltværelse 
Charmerende værelse med én seng, stol og skrivebord. Der er eget bad/toilet, føntørrer, strygejern, tv med 32" fladskærm, trådløst internet. Værelset er placeret i forlængelse af hovedbygningen.

Enkeltværelse i anneks
Charmerende værelse med én seng, stol og skrivebord. Der er eget bad/toilet, føntørrer, tv med 32" fladskærm, trådløst internet. Strygejern findes i skab på gangen. Værelset er placeret i vores anneks over Torvet.

Dobbeltværelse
Charmerende værelse med dobbeltseng, 2 stole og skrivebord. Der er eget bad/toilet, føntørrer, strygejern, tv med 32" fladskærm, trådløst internet. Værelset er placeret i forlængelse af eller bag ved hovedbygningen.

Dobbeltværelse i anneks
Charmerende værelse med dobbelt eller 3/4 seng, 2 stole og skrivebord. Der er eget bad/toilet, føntørrer, tv med 32" fladskærm, trådløst internet. Strygejern findes i skab på gangen. Værelset er placeret i vores anneks over Torvet.

Suite
Fantastisk romantisk suite med udsigt til Torvet. Ekstra stor dobbeltseng, 42" fladskærms-tv, sofagruppe og skriveborg. Der er eget bad/toilet, hjerteformet spa, stjernehimmel, føntørrer og strygejern på værelset. Suiten er placeret i den gamle borgmestergård i forlængelse af hovedbygningen. Vælg suiten, hvis du vil forkæles.

Junior suite
Charmerende og ekstra stort værelse med dobbeltseng, sofagruppe, stole og skrivebord, samt plads til 2 opredninger. Der er eget bad/toilet, hårtørrer, strygejern, tv med 32" fladskærm, trådløst internet. Værelset er placeret i forlængelse af hovedbygningen.

Booking