Velkommen til Hotel Ringkøbing, der består af 59 værelser med alle moderne faciliteter.

En del af værelserne er beliggende i vores anneks. Hotel Ringkøbing blev opført ca. omkring år 1600 og er byens ældste hus bortset fra kirken. Huset var i mange år byens største købmandsgård. Gennem hele 1700-tallet og indtil 1805 var huset beboet af skiftende amtsforvaltere, som havde store kornmagasiner i gården. Siden 1833 har der været gæstgivergård og hotel, hvilket gør Hotel Ringkøbing til et af landets ældste hoteller.

Seværdigheder i området

Ringkøbing-Skjern Museerne laver guidede ture rundt i byen med forskellige temaer. Det er også rigtig hyggeligt at tage en gåtur rundt med vægterne om aftenen i sommermånederne eller tage en tur på egen hånd langs Fjordstien, hvor du vil møde mange af de lokale der løber, cykler eller går tur. Rådhuset har jævnligt gratis udstillinger, og herfra kan man også nyde udsigten over Ringkøbing Fjord.

En rundtur omkring Ringkøbing Fjord kan bestemt anbefales. Her kører man igennem Søndervig, Hvide Sande, Nymindegab, Bork Havn, forbi Hestholm Sø med kørestolsvenligt fugletårn, Skjern og Lem.

For haveinteresserede er der lidt uden for Ringkøbing på vejen til Herning både Laubjergs Planteskole og Rosenhave med mange forskellige engelske roser samt Enemærkets Hostahave, som både har besøgshave og butik.