Thorsminde Svømmehal

Afstand: 32.64 Km

 | 2045 1975 |  mail@thorsmindecamping.dk |  Thorsminde Camping | 
Velkommen til vores svømmehal på Thorsminde Camping!

Trænger du til en forfriskende dukkert eller bare lidt afslapning i varmt vand? Vores svømmehal er det perfekte sted for hele familien, uanset om I bor her på pladsen eller er udefrakommende gæster.

Med en behagelig vandtemperatur på 27 grader kan du altid nyde en behagelig svømmetur, uanset vejret udenfor. Vores store bassin med en dybde på 150 cm over hele området er ideelt til leg, vandplaskeri og sjov for alle aldre. Og for de mindste er der et sikkert børnebassin med en dybde på 50 cm, hvor de kan boltre sig trygt.

Ønsker du ekstra forkælelse og afslapning? Prøv vores sauna, hvor du kan lade alle bekymringerne smelte væk mod et mindre gebyr.

Vores svømmehal er et hyggeligt og familievenligt sted, hvor alle er velkomne til at nyde vandets glæder. Fra morgensvømning for bedstemor til børnefamilien, der ønsker at lære de små at svømme, har vi noget for enhver smag.

Tag et dyk og lad hverdagens stress og jag blive til leg og hygge i vores svømmehal. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Svømmehallen er åben fra skærtorsdag til 1. september.
Henvendelse i campingpladsens reception for betaling.
Åbningstiden varierer i løbet af sæsonen – ring på 20451976 for information.Opdateret af: VisitNordvestkysten, Holstebro  | info@visitnordvestkysten.dk
Thorsminde Svømmehal Fotograf: Thorsminde Camping Copyright: Thorsminde Camping
Thorsminde Svømmehal Fotograf: Thorsminde Camping Copyright: Thorsminde Camping