KEILBERG SMYKKER

Afstand: 0.10 Km

KEILBERG SMYKKER producerer og sælger unika smykker, som er håndlavet i guld eller sølv. Smykkerne har deres eget eksklusive og rustikke særpræg, som er kombineret med feminine og romantiske detaljerne.

 

Hos Keilberg Smykker designer og producerer de håndlavede smykker i eget værksted i hjertet af Ringkøbing. Det betyder at smykkerne er unika, og de har deres helt eget eksklusive samt rustikke særpræg. Derved bliver smykkerne helt personlige.

Selve udtrykket i smykkerne er råt og rustikt, med fine feminine detaljer. Kunsthåndværkerne laves i guld og sølv. Inspirationen til smykkerne kommer fra Vesterhavet, naturen og de smukke øjeblikke i livet.

Inspirationen til smykkerne kommer fra Vesterhavet, naturen og livets smukke øjeblikke. Det betyder derfor hvert smykke er unikt, og du får et helt personligt smykke, som kun du har.

Hvis du har gamle guld smykker, som du ikke længere bruger, men stadig har gode gamle minder og kærlige tanker? Så kan Keilberg Smykker upcycle dine gamle smykker til nye og moderne Keilberg smykker. Stilen vil være enkel, rustik, feminin og smykket vil være helt personligt.

Hvis du har lyst til at lave dine egne smykker, holder Keilberg smykker også små workshops Her får du inspiration, og mulighed for at lave egne øreringe.

Udover egen butik, arrangerer Keilberg Smykker også Kunsthåndværkermarked og Designmarked i Latinerkvarteret. Her vil mange forskellige kunsthåndværkere og kunstnere komme med deres boder, hvor du kan finde mange smukke ting.

Få mere information om åbningstider og meget mere på Keilberg Smykkers hjemmeside.

 Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
KEILBERG SMYKKER Copyright: KEILBERG Smykker
KEILBERG SMYKKER Fotograf: KEILBERG Smykker
KEILBERG SMYKKER Fotograf: KEILBERG Smykker
KEILBERG SMYKKER Fotograf: KEILBERG Smykker
KEILBERG SMYKKER Fotograf: KEILBERG Smykker