Flow yoga Ringkøbing - Oplev yoga på Vestkysten

Afstand: 0.26 Km

 | +45 2229 3675 |  freja@corellyoga.dk | 
“Yoga er et redskab til at kunne skabe balance i livet - lige dér hvor du er”. Corell yoga tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser og er præget af energisk flow der nysgerrigt og kærligt udvikler kroppens styrke og mobilitet.

Lokale ugentlige yogaklasser og forløb

Corell yoga tilbyder faste ugentlige yoga klasser og forløb i Hvide Sande og Ringkøbing. Klasserne er åbne for hvem som helst der kunne være interesseret. Tjek de forskellige typer klasser og lokationer inde på Corellyoga's hjemmeside.

Din mobile yogalærer

Afstande ved vestkysten kan godt være lange og derfor tilbyder Corell yoga at komme ud til jer. Drømmen er at kunne tilbyde yoga til alle der er interesseret om du er i sommerhus, skal holde fest eller ønsker at fordybe dig i en privattime. Hvis du mangler en lokation, siger du bare til - Corell yoga har flere steder at kunne tilbyde både til store og små yoga sessioner.
Derudover afholdes der løbende forskellige pop up yoga events, hvor du kan få en yogaoplevelse mens du er på vestkysten – tjek hvornår næste yoga event er under "DET SKER".

Vesterhavsyoga / Beach yoga

Bevægelse gør glad og bevægelse i naturen gør ekstra glad. Vesterhavsyoga ønsker at gøre brug af den smukke natur, som vi har her på vestkysten omringet af hav og fjord. Vi skal have sand mellem tæerne, mærke vinden i kinderne og vandets brusen bliver soundtrack til 45 minutters bevægelsesfrihed i form af yoga. Missionen er, at frigive mere energi både gennem kropslig bevægelse samt det flow der opstår når krop, sind og natur forbindes.
Vesterhavsyoga finder sted på sydstranden I Hvide Sande, på stranden i Søndervig forenden af Badevej samt ved Ringkøbing Fjord foran Westwind nord flere gange om ugen. Tjek corellyoga's hjemmeside ud og find hvornår næste vesterhavsyoga er.

Yoga & surf

Corell Yoga samarbejder med Rip Star, Drivethru, Nordic Surf Travl og Westwind. Yoga og surf harmonere med hinanden ved at begge bevægelsesformer ridder på en bølge af naturlig flow, hvor det handler om at være tilstede nu og her. Kunne du tænke dig at komme med på bølgen? Så send mig en mail: freja@corellyoga.dk

Om Corell Yoga

“Min drøm med Corell Yoga er at hylde kroppens naturlige bevægelse. At sprede glæden ved at bevæge sig uden at skulle være påvirket af præstation, skam eller forventning. At være mere åben og nysgerrig!”

Om Freja Corell

Mit hjerte brænder for at bringe nysgerrighed, opmærksomhed og (egen)kærlighed til mennesker jeg møder på min vej, hvor mit ønske er at få folk til at stå stærkere i sig selv – både i dag, men også i en sund trivsel fremadrettet. Jeg elsker at bevæge mig. Jeg bevæger mig for at føle mig i live og for altid at være klar til livets udfordringer. Jeg bevæger mig for at bibeholde kroppens naturlige styrke, mobilitet og balance så den kan bære mig gennem hele livet. Jeg bevæger mig for at skabe ro og afklarethed i mit sind. Jeg bevæger mig for at skabe overskud til at kunne passe på min familie og alle andre jeg møder i mit liv. Jeg bevæger mig for konstant at udfolde og udforske min krop og omgivelser. Jeg bevæger mig fordi det er min overbevisning af vi gennem bevægelse kan opleve lykke og tilgå en større meningsfølelse med vores tilværelse.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Corell Yoga i Ringkøbing Fotograf: Corell Yoga Copyright: VisitVesterhavet
Freja Corell på en yogamåtte Fotograf: Corell yoga
En gruppe laver yoga indendørs Fotograf: Corell yoga