Keramikkens Hus - Butik, Galleri & Værksted

Afstand: 2.08 Km

 | +45 9732 0588 |  bon@keramikkens-hus.dk | 
Oplev et helt fantastisk og unikt keramikværksted, som tilbyder anvendelig keramik, der tydeligt afspejler ejerens livsglæde. I Keramikkens Hus finder du en flot butik nord for Ringkøbing med flotte og farverige malerier, smykker, tasker, tøj og selvfølgelig keramik. Allerede ude fra haven bliver du budt velkommen af fantastisk keramik, hvor du kun kan blive fristet.

Keramikkens Hus er beliggende nord for Ringkøbing, og her finder du både et værksted og butik ejet af Ellen Willer Donatien.

Det første du møder ved Keramikkens Hus er en helt fantastisk forhave fuldt af søslanger, svampe, øgler og høns – alt sammen lavet i keramik.

I selve butikken dufter der af ler, og du finder et stort udvalg af flot keramik. Dette er både det populære stel med prikker, som er fast sortiment. Derudover er stellet Nordsø også en fast del af butikken, og du kan også finde mange andre flotte stel med f.eks. klematisblomster.

I Butikken er der mange spændende og flotte ting, som Ellen Willer Donatien lægger sin personlighed i. Butikken er forholdsvis stor, og meget alsidig med flotte, pudsige og farverige anvendelige keramikfund, malerier, smykker, tøj, tasker og meget mere.

Besøg Keramikkens Hus og oplev et fantastisk slaraffenland.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Keramikkens Hus - Butik, Galleri & Værksted Fotograf: Keramikkens hus
Keramikkens Hus - Butik, Galleri & Værksted Fotograf: Keramikkens hus
Keramikkens Hus - Butik, Galleri & Værksted Fotograf: Keramikkens hus