Julefrokost i og ud af huset...

MIN. 4 KUVERTER

HAPS, HAPS, HAPS NU SKAL VI HA SNAPS

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
  • Æg og rejer
  • Tartelet med høns i asparges
  • Ribbensteg med rødkål og svesker
  • Frikadeller med surt
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

KR. 269,- PR. PERSON

Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-


Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

MIN. 8 KUVERTER

NISSEMORS JULEFAVORITTER

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
  • Røget laks med asparges og senneps dressing
  • Tartelet med høns i asparges
  • Juleleverpostej med bacon, svampe og syltede bær
  • Mørbrad bøf med bløde løg og svampe i fløde sauce
  • Ost med druer
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

KR. 349,- PR. PERSON

Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-


Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

MIN. 10 KUVERTER

JULEMANDENS FAVORITTER

  • Tournedos af lakserøget sild fyldt med æggemousse og salturt
  • Stegt panko ising med remopickles, sauterede rejer og friske grønne asparges
  • Ovnbagt rødfisk med syrnet urtefløde og friteret rucola
  • Filet af krondyr rullet med svampepanade, hertil rodfrugter vendt i birkesirup samt rød Waldorffsalat
  • Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
  • Andelår med rødkålssalat med appelsin og valnødder
  • Hjemmerøget lyngbrie med saltede mandler og oliven
  • Æbletærte med kanel creme

KR. 469,- PR. PERSON

Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-


Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

Meget mere jul...

SERVERES FRA KL. 12.00 - 21.00

ADVENTS TILBUD

1. Advent: Søndag 30. november
Flæskesteg med rødkål, svesker, brunede, hvide og franske kartofler samt flæskestegsauce.

2. Advent: Søndag 7. december
Kæmpe tartelet

3. Advent: Søndag 14. december
Glaseret skinke med grønkål og brunede kartofler, sennep og rødbeder

4. Advent: Søndag 21. december 
Juleplatte

KR. 149,- PR. PERSON


Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

LØRDAG - SØNDAG FRA 8.00 - 10.00

WEEKEND BRUNCH

Nyd en stor brunch i weekenden på Hotel Ringkøbing. Brunchen byder på alt, hvad man kunne ønske sig – lige fra lækkert brød med et væld af pålæg til hjemmelavede vafler.

KR. 199,- PR. PERSON


Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

D. 24. DECEMBER - KUN UD AF HUSET!

JULEMIDDAGEN UD AF HUSET

Slip for stress og jag og lad os stege juleanden og stå for desserten!

  • Andesteg med skysauce (skal varmes)

KR. 175,- PR. PERSON

  • Dessert til juleanden - Ris a la mande med kirsebærsauce 

KR. 65,- PR. PERSON

Bestilles inden 20. december 2025
Afhentes 24. december mellem kl. 14.00 - 16.00


Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

1. NOVEMBER - 20. DECEMBER

JULEOPHOLD

Dag 1: Ankomst fra kl. 14.00
Gløgg og æbleskiver
2 retters menu
Overnatning

Dag 2:
Morgenbuffet
2 retters menu
Overnatning

Dag 3:
Morgenbuffet
Tak for denne gang!

FRA KR. 1.199,- PR. PERSON


Juleopholdet kan bookes i perioden 1. november til 21. december 2025

LÆS MERE OG BOOK HER

Det er blevet tid til Nytår...

ANKOMST 30. DECEMBER

NYTÅRSOPHOLD

Dag 1:
2 retters menu med vin-menu
Overnatning i delt dobbeltværelse 

Dag 2:
Kl. 17.30: Velkomstdrink bobler og snacks 
Kl. 18.00: Kongens nytårstale
Spændende 5 retters nytårsmenu med fantastiske vine 
Kaffe/te samt avec
Efter middagen spilles der op til dans
Kl. 24.00: Champagne, kransekage og fyrværkeri 
Kl. 00.30: Natmad
Kl. 01.30: Godnat og tak for i aften

Dag 3:
Kl. 9.00 - 11.00: Morgenbuffet

KR. 3.599,- PR. PERSON
Enkeltværelsestillæg pr. person pr. nat kr. 350,-


LÆS MERE OG BOOK HER

MIN. 2 KUVERTER

NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Suppe
Hummerbisque med torsk og fennikel crudite

Forret
Kæmpe rejer tilberedt med persille og olivenolie serveret med aioli

Hovedret
Oksemedaljon af mørbrad med smørristet kål, jordskokke kompot, kartoffel tårn samt sauce bordelaise

Dessert
Gâteau Marcel med solbær creme og syltede bær og sprød crumble

KR. 499,- PR. PERSON

Bestilles senest den 29. december 2025
Afhentes fra kl. 14.30 - 16.00


Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk