Julefrokost i og ud af huset...

HAPS, HAPS, HAPS NU SKAL VI HA SNAPS
- 2 slags sild med karrysalat
- Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
- Æg og rejer
- Tartelet med høns i asparges
- Ribbensteg med rødkål og svesker
- Frikadeller med surt
- Ris a la mande med kirsebærsauce
KR. 269,- PR. PERSON
Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

NISSEMORS JULEFAVORITTER
- 2 slags sild med karrysalat
- Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
- Røget laks med asparges og senneps dressing
- Tartelet med høns i asparges
- Juleleverpostej med bacon, svampe og syltede bær
- Mørbrad bøf med bløde løg og svampe i fløde sauce
- Ost med druer
- Ris a la mande med kirsebærsauce
KR. 349,- PR. PERSON
Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

JULEMANDENS FAVORITTER
- Tournedos af lakserøget sild fyldt med æggemousse og salturt
- Stegt panko ising med remopickles, sauterede rejer og friske grønne asparges
- Ovnbagt rødfisk med syrnet urtefløde og friteret rucola
- Filet af krondyr rullet med svampepanade, hertil rodfrugter vendt i birkesirup samt rød Waldorffsalat
- Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
- Andelår med rødkålssalat med appelsin og valnødder
- Hjemmerøget lyngbrie med saltede mandler og oliven
- Æbletærte med kanel creme
KR. 469,- PR. PERSON
Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
Meget mere jul...

VI SYNGER JULEN IND
Julebuffet og fællessang med Sanglærken kl. 12
KR. 299,- PR. PERSON
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

ADVENTS TILBUD
1. Advent: Søndag 30. november
Flæskesteg med rødkål, svesker, brunede, hvide og franske kartofler samt flæskestegsauce.
2. Advent: Søndag 7. december
Kæmpe tartelet
3. Advent: Søndag 14. december
Glaseret skinke med grønkål og brunede kartofler, sennep og rødbeder
4. Advent: Søndag 21. december
Juleplatte
KR. 149,- PR. PERSON
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

WEEKEND BRUNCH
Nyd en stor brunch i weekenden på Hotel Ringkøbing. Brunchen byder på alt, hvad man kunne ønske sig – lige fra lækkert brød med et væld af pålæg til hjemmelavede vafler.
KR. 199,- PR. PERSON
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk

JULEMIDDAGEN UD AF HUSET
Slip for stress og jag og lad os stege juleanden og stå for desserten!
- Andesteg med skysauce (skal varmes)
KR. 175,- PR. PERSON
- Dessert til juleanden - Ris a la mande med kirsebærsauce
KR. 65,- PR. PERSON
Bestilles inden 20. december 2025
Afhentes 24. december mellem kl. 14.00 - 16.00
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
JULEOPHOLD
Dag 1: Ankomst fra kl. 14.00
Gløgg og æbleskiver
2 retters menu
Overnatning
Dag 2:
Morgenbuffet
2 retters menu
Overnatning
Dag 3:
Morgenbuffet
Tak for denne gang!
FRA KR. 1.199,- PR. PERSON
Juleopholdet kan bookes i perioden 1. november til 21. december 2025
Det er blevet tid til Nytår...

NYTÅRSOPHOLD
Dag 1:
2 retters menu med vin-menu
Overnatning i delt dobbeltværelse
Dag 2:
Kl. 17.30: Velkomstdrink bobler og snacks
Kl. 18.00: Kongens nytårstale
Spændende 5 retters nytårsmenu med fantastiske vine
Kaffe/te samt avec
Efter middagen spilles der op til dans
Kl. 24.00: Champagne, kransekage og fyrværkeri
Kl. 00.30: Natmad
Kl. 01.30: Godnat og tak for i aften
Dag 3:
Kl. 9.00 - 11.00: Morgenbuffet
KR. 3.599,- PR. PERSON
Enkeltværelsestillæg pr. person pr. nat kr. 350,-

NYTÅRSMENU UD AF HUSET
Suppe
Hummerbisque med torsk og fennikel crudite
Forret
Kæmpe rejer tilberedt med persille og olivenolie serveret med aioli
Hovedret
Oksemedaljon af mørbrad med smørristet kål, jordskokke kompot, kartoffel tårn samt sauce bordelaise
Dessert
Gâteau Marcel med solbær creme og syltede bær og sprød crumble
KR. 499,- PR. PERSON
Bestilles senest den 29. december 2025
Afhentes fra kl. 14.30 - 16.00
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk