Hinges Hus

Afstand: 0.07 Km

 | +45 9732 1515 |  hingeshus@hotmail.com | 
Hinges Hus i Ringkøbing er en stemningsfuld butik som byder på danske og internationale modebrands til hende & ham. Her møder du høj faglighed, en afslappet atmosfære, og altid smilende personale der står klar til at klæde dig på til hverdag og fest.

Hinges Hus er en dynamisk og stemningsfuld modetøjsbutik, som er smagfuldt indrettet i en den gamle konsulbolig, "Lille Rosenborg" i hjertet af Ringkøbing.

Hos Hinges Hus finder I begge et stort og håndplukket udvalg af danske og internationale kvalitetsbrands såsom Paul Smith, Closed, Herno, Soeur Paris, Stine Goya, Transit, Circolo 1901, Sand Copenhagen, NN07, Parajumpers, UBR, Blue de Genes, Tramarossa, Levete Room, FTC cashmere, American Vintage, Scandinavian Edtion, Samsøe Samsøe, Baum und Pferdgarten, Birkenstock, Stenströms, Elsk og mange flere.

På 1.sal forkæles manden, mens damerne kræses for i stueplan. Hinges Hus er kendt for den ekstra gode personlige service, hvor shopping og oplevelser går op i en højere enhed. Om det er tøj til hverdag eller fest, står det altid smilende og veluddannede personale klar til at klæde dig på, mens du kan nyde et glas bobler eller byens bedste kaffe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vi står klar til at gøre dit besøg på Vestkysten endnu mere mindeværdigt.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Hinges Hus